Skip to content

Această pagină este o traducere. Versiunea în limba engleză este cea obligatorie. Deleting your account

Ștergerea contului dumneavoastră

Cum să vă ștergeți contul și ce se întâmplă cu datele dumneavoastră.

Cum să vă ștergeți contul

Deschideți Eligna, atingeți fotografia sau inițialele dumneavoastră din partea de sus a ecranului și alegeți Cont și preferințe, apoi Ștergere cont de la Acțiuni cont. Vi se va cere să confirmați. Ștergerea este definitivă și nu poate fi anulată. Nu este necesar să ne trimiteți un e-mail, dar o puteți face (privacy@eligna.app), iar noi o vom face pentru dumneavoastră în termen de 7 zile.

Ce se șterge

Profilul dumneavoastră și fotografia de profil, obiceiurile, obiectivele, sarcinile și declarațiile de identitate. Însemnările din jurnal, evidențele financiare personale și contactele. Istoricul conversațiilor cu asistentul, tokenurile de notificare și datele de autentificare. Un abonament pe care l-ați încheiat pe site-ul nostru web este anulat în același timp și nu veți mai fi taxat.

Dacă v-ați abonat prin Google Play sau App Store

Anulați mai întâi abonamentul acolo, înainte de a vă șterge contul. Un abonament achiziționat printr-un magazin de aplicații este gestionat de magazinul respectiv, nu de noi, astfel încât ștergerea contului nu îl oprește, iar noi nu îl putem opri în locul dumneavoastră. Deschideți Google Play sau App Store, căutați Eligna la secțiunea abonamente și anulați-l. Apoi reveniți și ștergeți-vă contul.

Ce se păstrează și de ce

Dacă ați făcut parte dintr-o gospodărie cu alte persoane, o mică parte din evidența comună se păstrează pentru ca persoanele care rămân în aceasta să nu aibă un istoric fragmentat: înregistrările financiare comune (cine a plătit, cine a datorat) își păstrează sumele, iar numele dumneavoastră este înlocuit cu Fost membru, iar sarcinile casnice, mesele, plantele și notițele comune pe care le-ați adăugat rămân în gospodărie cu numele dumneavoastră eliminat. Păstrăm aceste date deoarece ceilalți membri au un interes legitim ca evidența propriei gospodării să rămână completă. În acestea nu rămâne nimic care să vă identifice.

Dacă plătiți pentru o gospodărie

Abonamentul dumneavoastră încetează odată cu contul dumneavoastră. Ceilalți membri își păstrează datele. Gospodăria rămâne pe planul gratuit, cu excepția cazului în care unul dintre administratorii acesteia se abonează; pachetul premium nu se transferă.

Termene

Ștergerea are loc imediat în cadrul serviciului activ. Copiile din copiile noastre de rezervă (backupuri) sunt suprascrise conform ciclului normal de backup și dispar în termen de 30 de zile. Copiile de rezervă nu sunt restaurate niciodată pentru a readuce un cont șters.

Întrebări

Pentru asistență privind ștergerea sau orice solicitare legată de date, scrieți la privacy@eligna.app.