Skip to content

דף זה הוא תרגום. הגרסה המחייבת היא הגרסה באנגלית. Deleting your account

מחיקת החשבון שלך

כיצד למחוק את החשבון שלך, ומה קורה לנתונים שלך.

כיצד למחוק את חשבונך

פתחו את Eligna, הקישו על התמונה שלכם או על ראשי התיבות שלכם בראש המסך ובחרו ב-Account & preferences (חשבון והעדפות), ולאחר מכן ב-Delete account (מחיקת חשבון) תחת Account actions (פעולות חשבון). תתבקשו לאשר זאת. המחיקה היא לצמיתות ואינה ניתנת לביטול. אין צורך לשלוח לנו דוא“ל, אך באפשרותכם לעשות זאת (privacy@eligna.app) ואנו נעשה זאת עבורכם תוך 7 ימים.

מה נמחק

הפרופיל שלך ותמונת הפרופיל שלך, ההרגלים, היעדים, המשימות והצהרות הזהות שלך. רשומות היומן שלך, רישומי הכספים האישיים ואנשי הקשר שלך. היסטוריית הצ’אט שלך עם העוזר, אסימוני ההתראות (notification tokens) ופרטי ההתחברות שלך. מנוי שרכשת באתר שלנו מבוטל בו-זמנית ולא תחויב שוב.

אם נרשמת למנוי דרך Google Play או App Store

בטל אותו שם תחילה, לפני שתמחק את חשבונך. מנוי שנרכש דרך חנות מוחזק על ידי החנות, ולא על ידינו, ולכן מחיקת חשבונך אינה עוצרת אותו ואיננו יכולים לעצור אותו עבורך. פתח את Google Play או את App Store, מצא את Eligna תחת המנויים שלך, ובטל. לאחר מכן חזור ומחק את חשבונך.

מה נשמר, ומדוע

אם היית במשק בית עם אנשים נוספים, חלק קטן מהרשומה המשותפת נשאר כדי שהאנשים שעדיין נמצאים בו לא יישארו עם היסטוריה פגומה: רשומות כספיות משותפות (מי שילם, מי היה חייב) שומרות על הסכומים שלהן כאשר שמך מוחלף ב-Former member, ומטלות, ארוחות, צמחים והערות משותפים שהוספת נשארים במשק הבית כאשר שמך מוסר. אנו שומרים פריטים אלה מכיוון שלחברים האחרים יש אינטרס לגיטימי (legitimate interest) לכך שרשומת משק הבית שלהם תישאר שלמה. שום דבר שמזהה אותך אינו נשאר בהם.

אם אתם משלמים עבור משק בית

המנוי שלכם מסתיים כאשר החשבון שלכם מסתיים. שאר החברים שומרים על הנתונים שלהם. משק הבית נשאר בתוכנית החינמית אלא אם אחד ממנהליו רוכש מנוי; הפרימיום אינו מועבר.

תזמון

המחיקה מתבצעת באופן מיידי בשירות הפעיל (live service). עותקים בגיבויים שלנו נדרסים במחזור הגיבוי הרגיל ונעלמים בתוך 30 ימים. גיבויים לעולם אינם משוחזרים כדי להחזיר חשבון שנמחק.

שאלות

לקבלת עזרה בנוגע למחיקה או לכל בקשת מידע, כתבו אל privacy@eligna.app.