Ця сторінка є перекладом. Юридичну силу має версія англійською мовою. Deleting your account
Видалення вашого облікового запису
Як видалити свій обліковий запис і що відбувається з вашими даними.
Як видалити свій обліковий запис
Відкрийте Eligna, торкніться свого зображення або ініціалів у верхній частині екрана та виберіть «Обліковий запис і налаштування», а потім «Видалити обліковий запис» у розділі «Дії з обліковим записом». Вас попросять підтвердити дію. Видалення є остаточним і його неможливо скасувати. Вам не обов’язково писати нам електронною поштою, але ви можете це зробити (privacy@eligna.app), і ми зробимо це для вас протягом 7 днів.
Що видаляється
Ваш профіль і зображення вашого профілю, ваші звички, цілі, завдання та твердження про власну ідентичність. Ваші записи в щоденнику, персональні фінансові записи та контакти. Ваша історія чату з асистентом, ваші токени сповіщень і ваші дані для входу. Підписка, яку ви оформили на нашому вебсайті, скасовується одночасно, і кошти з вас більше не стягуються.
Якщо ви оформили підписку через Google Play або App Store
Спочатку скасуйте її там, перш ніж видаляти свій обліковий запис. Підписка, придбана через магазин, адмініструється цим магазином, а не нами, тому видалення облікового запису не припиняє її дію, і ми не можемо скасувати її за вас. Відкрийте Google Play або App Store, знайдіть Eligna у списку своїх підписок і скасуйте її. Після цього поверніться та видаліть свій обліковий запис.
Що зберігається і чому
Якщо ви перебували в домогосподарстві з іншими людьми, невелика частина спільної історії залишається, щоб в учасників, які все ще в ньому перебувають, історія не була порушена: записи про спільні кошти (хто платив, хто був винен) зберігають свої суми, а ваше ім’я замінюється на «Колишній учасник», а додані вами спільні обов’язки, страви, рослини та нотатки залишаються в домогосподарстві з видаленням вашого імені. Ми зберігаємо ці дані, оскільки інші учасники мають законний інтерес у тому, щоб історія їхнього домогосподарства залишалася повною. У них не залишається нічого, що дозволяло б ідентифікувати вашу особу.
Якщо ви оплачуєте сімейний план
Ваша підписка припиняє дію разом із видаленням вашого облікового запису. Інші учасники зберігають свої дані. Сімейний план залишається на безкоштовному тарифі, якщо один із його адміністраторів не оформить підписку; статус преміум не переноситься.
Строки
Видалення у діючому сервісі відбувається негайно. Копії в наших резервних копіях перезаписуються відповідно до звичайного циклу резервного копіювання та зникають протягом 30 днів. Резервні копії ніколи не відновлюються для повернення видаленого облікового запису.
Питання
Щоб отримати допомогу з видаленням або подати будь-який запит щодо даних, пишіть на адресу privacy@eligna.app.